Schimbare remorcă de biciclete pe ruta Sibiu-Păltiniș

În anul 2015 pe linia Tursib cu numărul 22, având ruta Sibiu-Păltiniș, s-a adăugat pentru prima dată o remorcă de biciclete autobuzului. Înca din acea vreme, remorca nu a fost "gândită" pentru biciclete moderne și mai ales cu dimensiuni mari pentru sporturile practicate la munte.

Problemele au inceput să apară încă din primii ani. Am avut chiar situații de pierdere a bicicletelor pe drum, lovirea între ele, lovirea lor de suportul de prindere sau chiar mai rău lovirea lor de pereții caselor din Rășinari. Toate acestea ducând la daune costisitoare pentru cei care au ales să folosească remorca de biciclete Tursib.

De fiecare dată când cel puțin unul dintre cazurile enumarate mai sus au avut loc, cei de la Tursib au dat din umeri și s-au șters pe mâini exclamând: "Nu este vina noastră și noi nu suntem responsabili pentru eventualele deteriorări aduse bicicletelor."
Practic ei nu au nici o asigurare pentru acest tip de transport și dacă se intâmplă "aia e!".

Cerem conducerii Tursib, prin această petiție, înlocuirea remorcii cu una modernă, capabilă de a transporta bicicletele în siguranță și la standardele moderne (a se lua în considerare remorcile autobuzelor RATBV).

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oprea Cosmin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )