Salveaza viata copiilor nostri! Semneaza pentru constructia de pasarele pietonale in Valea Lupului, Iasi!

In ultimii 5 ani la Iasi au avut loc aproximativ 2000 accidente rutiere cu 266 victime, iar majoritatea dintre accidentele cu urmari grave au avut loc in Valea Lupului, pe DE85 intre Rond Pacurari si sens giratoriu Uricani.

Supranumit si drumul mortii de la Iasi, aici s-au inregistrat cele mai tragice cazuri de accidente cu victime minore din ultimii ani din judet.

In urma protestelor comunitatilor locale s-a infiintat o trecere de pietoni cu refugiu si s-au montat benzi vibratoare pe sosea insa fara efect iar paginile ziarelor inca titreaza la fiecare cateva saptamani despre noi accidente in zona.

Copiii nostri sunt in pericol de moarte in fiecare zi din cauza lipsei de nepasare a autoritatilor.

S-a mintit ca nu se pot construi pasarele pietonale din cauza amplasarii retelelor de utilitati, fapt dezmintit de furnizorii de utilitati din zona, s-a votat impotriva studiului de fezabilitate si se arunca responsabilitatea intre Primaria Valea Lupului, Primaria Iasi si CNAIR.

Nici unul din cei 3 factori de decizie nu a luat initiativa in a rezolva problema in ciuda tuturor protestelor si a mortilor de pe sosea.

Ajuta-ne sa fim vizibili! Ofera-le copiilor nostri o sansa la viata! 

Semneaza pentru constructia de pasarele pietonale in Valea Lupului!


Ciprian Şaramet    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ciprian Şaramet să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...