Salvați turnul IFMA

În aceste zile, au început lucrările de demolare ale unui simbol al Bucureștiului, TURNUL IFMA, din calea Giulești nr. 8D, care are o înălțime de 114 m, este cea mai înaltă construcție industrială din București și ocupă locul al 5-lea în topul celor mai înalte clădiri din București.

6cb77c44-7686-48b8-a808-9f5e89033486.jpg

Prin semnarea acestei petiții, încercăm să oprim demolarea turnului și putem cere transformarea acestui simbol în „Monumentul Industriei Românești”, care să fie pictat cu imagini reprezentative, iar la interior sa fie un muzeu al fabricilor și uzinelor din istoria noastră recentă, în prezent dispărute.

Nu distrugeți istoria. Apărați valorile !

Deja au fost demolați 20 metri din turnul IFMA. Dar, noi strigăm, în continuare, cu disperare: OPRIȚI DEMOLAREA TURNULUI IFMA !

Apelul complet îl puteți accesa la adresa https://fundatianistetarani.ro/salvati-turnul-ifma/


Fundația Națională „Niște țărani”, vicepreședinte Sorin Mihăilescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Fundația Națională „Niște țărani”, vicepreședinte Sorin Mihăilescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook