SALVATI SCOALA ROMANEASCA. SALVATI O GENERATIE.

Antet_FNAP-IP.png

SALVAȚI ȘCOALA ROMÂNEASCĂ!
SALVAȚI O GENERAȚIE!



Generația actuala a copiilor de clasa a VIII-a este generația fără manuale, fără evaluare transdisciplinară, cu 7 luni de învățat online. Acum acestor copii li se impune o Evaluare Națională, în luna iulie, la +35˚Celsius, un examen care presupune 3 ore cu masca pe figură.
La aceleași temperaturi și în aceleași condițiii lucrările ar trebui evaluate de profesori care vor sta 12 ore cu masca pe figură. Deciziile de schimbare a structurii anului școlar sunt întemeiate pe o criză medicală care nu se compară nici cu al doilea Război Mondial și nici cu ocupația din perioada 1917-1918 sau cu gripă spaniolă din 1918-1919.

Este momentul să spunem STOP! Așa nu se mai poate! Această țară are nevoie de stabilitate și seriozitate în ceea ce privește ducerea la bun sfârșit a unor termene și a unor calendare!

Copiii din clasa a VIII-a au dreptul la o educație serioasă, care respectă un calendar stabil! Un calendar care să le permită o Evaluare serioasă, în condițiile fizice și psihice care să le ofere o șansă de a obține un loc la colegiul sau liceul pe care fiecare dintre ei îl vizează. Evaluarea în luna lui Cuptor înseamnă riscul de leșin și afectare medicală gravă a unui copil, de pierdere a examenului și, deci, de distrugere a unei cariere și vieți.

Vă solicităm, Domnule Ministru al Educației, să reveniți asupra deciziei de modificare a structurii anului școlar și a calendarului susținerii Evaluării Naționale și să respectați OMEC 5455/31.08.2020. În cazul în care nu veți da curs solicitării noastre, FNAP își rezervă dreptul de a întreprinde toate demersurile legale în vederea apărării și susținerii drepturilor educabililor, în virtutea interesului superior al copiilor.


Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti - Invatamant Preuniversitar    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti - Invatamant Preuniversitar să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.




Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )