Salvati-va pe voi insiva si medicina de familie din Romania !

Proiectul de Contract Cadru 2013-2014, propus de CNAS si Ministerul Sanatatii, prin modificarea raportului bugetelor per capita si per serviciu de la 50/50, cat este in prezent, la 70/30, pentru 2013-2014, pune in pericol functionarea sau chiar supravietuirea a jumatate din cabinetele de medicina de familie din Romania, prin subfinantare.Dupa multi ani, bugetul asistentei medicale primare creste cu 10%.In aceste conditii este normal ca, pentru jumatate din medicii de familie din Romania, veniturile sa scada ?
Domnule Ministru al Sanatatii, va asumati, in mandatul dumneavoastra, falimentarea chiar si a unui singur cabinet de medicina de familie, prin subfinantare, in conditiile in care bugetul a crescut ?

Colegule medic de familie, daca-ti pasa de viitorul tau sau al celui de langa tine, intr-o perioada de criza, in care costurile intretinerii cabinetului sunt din ce in ce mai greu de suportat iar investitiile pentru cresterea calitatii actului medical sau pentru simpla lui desfasurare(de exemplu cititor-inscriptor de card) sunt iminente, semneaza aceasta petitie !
Ea va ajunge in atentia tuturor celor implicati in legiferarea si functionarea sistemului de sanatate din Romania.


Manuela Dascalescu, Carmen Gane, Mihaela Pop, Otilia Tiganas, Cristian Daina, Mihai Moisescu, Vasile    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Manuela Dascalescu, Carmen Gane, Mihaela Pop, Otilia Tiganas, Cristian Daina, Mihai Moisescu, Vasile să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook