Salvam Fotbalul Romanesc !

sunt un suporter al fotbalului, iubesc fotbalul "am trait cu Steaua "am trait cu fotbalul facut de generatia de aur "acum cu generatia de fier "e pacat ca in fiecare zi !trebuie sa vedem stiri ca toate cluburile mari mor"" Stop celor impotriva performantei "Romania trezeste-te din toate punctele de vedere "va multumesc si sper sa izbavim "! Talpan trebuie invatat odata minte.p.s propun ca majoritatea care sunteti din Bucuresti sa iesiti in strada si sa va duceti direct in fata MAPN-ului sa protestati acolo  ! FCSB E STEAUA .
971478-emblema-steaua[2].jpg

Prin semnătura mea, autorizez Leoveanu Radu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.