Apărăm Bookster!

Apărăm Bookster!

Deși editurile se plâng că românii nu citesc, au găsit de cuviință să dea în judecată tocmai pe cei care au popularizat cititul în ultimii ani! Bookster - Biblioteca pentru corporatişti – aşa cum e cunoscută – este învinovăţită pentru că modelul lor operaţional, prin care oamenii pot împrumuta cărţi, ar reduce apetitul de achiziţie.

Modelul adoptat de Bookster este simplu: accesul este gratuit pentru oricine. Compania se finanţează prin abonamente care pornesc de la 4 euro pe lună, plătite de companiile care vor cărţile livrate la sediu. Bookster plătește autorii pentru cărțile împrumutate prin intermediul unui organism reprezentativ al acestora – Copyro.

Bookster lucrează cu 958 de companii, are peste 105.000 de titluri şi a realizat până acum peste 3,2 milioane de împrumuturi, fiind lansat în 2013. Iar asta înseamnă că lumea citeşte.

Or, dacă impulsionezi cititul, impulsionezi consumul la nivelul întregii pieţe! Un om care închiriază o carte şi o citeşte ar putea să revină la ea sau să o cumpere pentru a o face cadou.

Cred că fiecare dintre noi este dator să își arate susținerea față de acest fenomen care a devenit Bookster, pentru a scoate România din acest stigmat al analfabetismului şi al educaţiei precare!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristian Blaj să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook