Să ne apărăm Credință Ortodoxa, TARA și Mănăstirea Frăsinei - Biserica din Vale!

Scopul petitiei este redeschiderea Bisericii din Vale si ridicarea blestemului Mitropolitului Irineu.

Asa cum ati aflat deja, Manastirea Frăsinei trece printr-un moment de mare cumpana. Va indemn sa semnati aceasta petitie, menita sa sprijine demersurile pentru revenirea la normalitate la Biserica din Vale, cum au randuit Sfintii Parinti din vechime, de cand a fiost construita biserica.

Se intentioneaza ca Mănăstirea Frăsinei sa fie transformata intr-o statiune balneo cu apa termala, atat sus, cat si jos. Acesta este scopul pentru care s-a inchis aceasta Biserica.

Pe 23 noiembrie 2022 am depus o scrisoare catre Parintele Patriarh Daniel privind situația de la Mănăstirea Frăsinei, Biserica din Vale, iar că răspuns la solicitarea noastră, pe 10 ianuarie 2023, Mitropolitul Irineu al Craiovei a luat hotărârea să închidă definitiv aceasta biserică, însoțita de un blestem dat de sfinția sa, adresat monahilor, ieromonahilor, preoților și mirenilor, daca vor îndrăzni să meargă și să mai  slujeasca in aceasta biserică.  Noi știm că Episcopii și Mitropoliții "ne binecuvinteaza" și "nu ne blestema". 

Haideti să ne rugăm cu totii pentru Manastirea Frăsinei. Părinții de aici au mare nevoie de rugăciunile noastre. Psaltirea lui David (fiecare cat poate); Psaltirea Maicii Domnului ( fiecare cat poate); Acatistul Sf. Calinic de la Cernica; Acatistul Sf. Nicolae; Acatistul Sf. Spiridon; Acatistul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril; Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului; Paraclisele Maicii Domnului și ale altor Sfinți; Tatăl nostru (rugaciunea Parintelui Daniil Horga); Rugăciunea 500 a părinților de la Manastirea Optina.

Inainte de a incepe rugăciune trebuie spus: "Primește Doamne aceste rugăciuni pentru: Credința Ortodoxă, Tara, Mănăstirea Frăsinei".  Fiecare să citeasca zilnic cat poate. Amin, Amin, Amin!

Am depus la Cancelaria Sfantului Sinod o scrisoare deschisa adresata Parintelui Patriarh Daniel si membrilor Sinodului care se va intruni pe 8 februarie. Scrisoarea a fost insotita de 15.000 de semnaturi ale credincioaselor- femei crestine, preotese si fiice, surori de manastire, monahii, schimonahii, pustnice, fiice duhovnicesti avand duhovnici la Manastirea Frăsinei. Speram ca Sinodul sa discute pe 8 februarie si despre situatia Bisericii din Vale de la Manastirea Frasinei si sa ia o decizie care sa readuca normalitatea si linistea la aceasta Biserica. Doamne ajuta!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Sora Maria să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...