Să deschidem bibliotecile/sălile de lectură din județul Sălaj!

Având în vedere situația dificilă în care ne aflăm din cauza contextului pandemic actual, mai mult ca niciodată elevii și studenții au nevoie de un loc în care să se poată pregăti în vederea susținerii examenelor și testărilor naționale.

Admițând că sistemul școlii online prezintă și o serie de minusuri, posibilitatea consultării unor cărți/lucrări precum și lecturarea acestora într-un mediu special dedicat și liniștit, ar reușit să atenueze într-o mare măsură deficiențele acestui sistem.

Având în vedere că alte județe au reluat activitatea bibliotecilor, respectiv a sălilor de lectură (cel mai apropiat exemplu fiind județul Cluj), cerem ca sălile de lectură să se deschidă și în județul Sălaj. Dorim să putem obține în continuare performanțe la examenele ce urmează, iar o mare parte din elevi / studenți au reușit performanțe în cadrul acelui loc primitor și liniștit - sala de lectură. 

Considerăm că atâta timp cât se respectă o serie de măsuri de prevenție a răspândirii virusului Covid19, deschiderea bibliotecilor/sălilor de lectură din județul Sălaj nu reprezintă vreun pericol pentru sănătatea și ordinea socială


Ioana Elisa Mateș    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ioana Elisa Mateș să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...