Rucarul vrea spital!

 Campania »Rucărul vrea Spital »
Rucărul este un loc pitoresc, plin de suflete care spera sa recupereze Spitalul.
Așezamântul a fost creat pe terenul » Moșnenilor », donat de rucăreni, cu materiale și muncă realizată de oameni uniți și devotați comunitătii muntenești de la poalele Posadei.
Spitalul a fost desființat fara ca acești oameni sa fie intrebați, și ca un semn de condamnare la îmbătrânire, maternitatea a fost înlocuită cu un azil.
Fara discuție, Azilul este necesar dar nu cu prețul desființării unui spital cu 140 paturi care sub îndrumarea Dr Roșca a apărat viața și sănătatea unor oameni destoinici, viguroși, dar munciți peste poate, în păduri, la fân, în fabrici(când erau), și chiar în gospodării numeroase.
Acest proiect este strict comunitar ,
Aștept să ni se alăture toți, cum se zice « de la vlădica, la opincă » și iî asigurăm că nevoie și acces vor avea și ceilalți.
Normal ca nu avem destui medici, personal, dotări…dar cel mai important este ca avem un proiect care a reusit sa uneasca oamenii dupa mult timp, avem voința să nu lăsăm viața în voia sorții și orice urgență să devină o cursă imposibilă contracronometru de 80 km și un timp de la o ora in sus.
Vom vedea mai departe, ce inseamnă și ce va crea acest proiect…dar la prima strigare..va crea locuri de muncă și chiar un așezământ de învățătură medicală.


Laura Dobrescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Laura Dobrescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->