România și Moldova sub un singur steag la Jocurile Olimpice

Semnează această petiție către Comitetul Olimpic Român și către Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova, către autoritățile guvernamentale ale celor două State pentru a întreprinde toate demersurile necesare pentru ca cele două delegații olimpice să participe împreună la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokio, pe 24 iulie 2020, sub un singur drapel.

Este un apel pe care îl lansăm totodată către toate instituțiile de presă din România și din Moldova.

Acesta este cel mai mediatizat eveniment mondial și dorim să folosim ocazia pentru a transmite lumii întregi că frații de pe cele două maluri ale Prutului vorbesc aceeași limbă și se închină aceluiași Tricolor.
Două delegații într-una singură, sub un singur drapel, Roșu, Galben și Albastru.

Fiecare delegație își va lua acasă medaliile cucerite. Aceste trofee, și sperăm să fie cât mai multe, ar intra în palmaresul Statului pe care sportivii îl reprezintă.

Există precedent în privința aceasta. Alte state despărțite din rațiuni politice au participat împreună la JO. Cele două Germanii sau cele două Corei au reușit acest lucru. Și au făcut-o pe fondul unor mari tensiuni. Cu atât mai mult trebuie să reușim noi.

În 2020 numărul medaliilor va conta mai puțin. Sportivii noștri se vor întoarce de acolo cu cel mai strălucitor trofeu: Declarația în fața lumii că SUNTEM UN SINGUR NEAM.

Te rugăm să semnezi petiția și să o distribui! 


Robert Thomas - PCH    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Robert Thomas - PCH să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...