REVENIREA FIZICA A TUTUROR LA SCOALA/LICEU

Buna ,am creat aceasta petiție la cererea tuturor elevilor romanii ,cu toții vrem sa ne prezentam fizic la liceu/scoala,cu toți ne dorim sa trecem peste aceasta perioada grea ,asta vom puteam numai împreună,numai dacă ne dorim cu adevărat asta .Cu toții ne simțim ca la închisoare nu avem voie la chioșc,dacă vreunul ramane fara apa suntem obligați sa murim de sete ,trebuie sa bem cu lingurița pentru a ne ajunge toată ziua ,6-7 ore.Nu avem voie sa împrumutăm pixuri sau alte obiecte unul de la altul.Profesorii abia pot scoate 2 vorbe clare prin acea masca , și mai aveți pretenția sa înțelegem? Sa invatam? TREZIȚI VA !!! În felul aceasta nu se poate !! Ne este frica sa strănutam,suntem obligați sa respiram aerul toxic pe care tocmai l am expirat ,suntem obligați sa stam o zi intreaga pe un scaun fara a interacționa cu cineva și sa ajungi la toaleta numai dacă ai noroc,pauze programate etc...!Nu interesează pe nimeni dacă mori de foame sau de sete!!!!! Suntem manipulati cu toții,toti romanii,ne informați doar prin media și poate chiar cu știri false!Va bate ti joc de generația noastră și poate de cele viitoare,gândiți va prin ce trec cei de a 12 a.Ce vor face la bac?vor scrie ca le era prea greu sa se concentreze din cauza ca nu puteau respira ?În felul acesta nu se poate trai,nu suntem obiecte,vrem o in schimbare !!!!!!


Duțu Andreea Nicoleta ,eleva în liceul teoretic decebal.    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Duțu Andreea Nicoleta ,eleva în liceul teoretic decebal. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook