Reintroducerea trenurilor pe ruta Nerău-Lovrin

Stimați locuitori și autorități,

 

   Dorim să atragem atenția asupra unei chestiuni de importanță majoră pentru comunitatea noastră. Prin prezenta petiție, solicităm cu respect reintroducerea trenurilor pe ruta Nerău-Lovrin, întrucât absența acestui mijloc de transport a generat dificultăți semnificative pentru mulți dintre noi.

  Studenții, elevii, angajații și ceilalți locuitori care își desfășoară activitățile zilnice în direcția Timișoara se confruntă cu provocări majore după retragerea RegioTrans de pe această rută.

  Prin această petiție, ne exprimăm dorința fermă de a vedea trenurile revenind pe ruta Nerău-Lovrin și solicităm cu respect autorităților competente să ia în considerare această inițiativă pentru binele colectiv. Reintroducerea trenurilor nu doar ar facilita accesul la Timișoara, dar ar contribui și la îmbunătățirea vieții cotidiene a cetățenilor noștri.

  Comunitatea noastră are nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a recăpăta accesul la un mijloc de transport esențial.


Bianca Comârlău    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bianca Comârlău să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...