Reinfiintare Spital Negresti - Vaslui

Va solicit, inca de la inceputul acestei petitii, sa dati dovada de maxima responsabilitate privind procedura de semnare si sa distribuiti aceasta petitie online, pentru a afla cat mai multe persoane de acest demers, semnaturile dvs fiind absolut necesare in procedura de redeschidere a acestui spital atata de necesar!

Orașul Negresti, jud. Vaslui se află poziționat între două municipii reședință de județ si situat la distanta aproximativ egala: Vaslui, Iasi cat si Roman, în momentul prezent în oraș neexistând unități de sănătate publică.

Desi autoritatile au considerat absurda masura inchiderii spitalului, avand in vedere ca deserveste intreaga zona de nord-vest a judetului VASLUI, cat si o parte insemnata din partea de sud-vestului judetului Iasi, acestea nu au facut nimic concret in salvarea acestui spital, politicul de la acea vreme cat si cea actuala ramanand impasibila la nevoile cetatenilor.

Spitalul Negreşti rămâne în continuare închis, iar conducerea Consiliului Judeţean Vaslui nu a facut si, in continuare, nu face nimic in acest sens, lasand peste 50.000 de persoane fara dreptul prevazut de constitutie si anume dreptul la sanatate.

Aproximativ 500 de salariati si pacienti ai Spitalului Negresti din judetul Vaslui au protestat la acea data fata de propunerea Ministerului Sanatatii de desfiintare a unitatii sanitare, dar fara nici un folos.

Haideti dvs, impreuna, sa facem acest demers sa prinda contur si sa faca sa conteze in fata autoritatilor, toata aceasta procedura sa duce intr-un final la redeeschiderea acestui spital.

IMPREUNA REUSIM !!!

Prin semnătura mea, autorizez Nelu Decebal să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.