Referendum impotriva modificarilor legilor justitiei

Semnam impreuna aceasta petitie pentru a proteja JUSTITIA!!!

Avem DREPTUL si OBLIGATIA de a salva JUSTITIA!!!

. ART. 90 din Constitutia Romaniei – “Presedintele Romaniei, dupa consultarea Parlamentului, poate cere poporului sa-si exprime, prin referendum, vointa cu privire la problemele de interes national”.

Astfel ca Presedintele Romaniei dispune de putere discretionara in ceea ce priveste organizarea referendumul si poate cere poporului sa-si exprime parerea asupra problemei de interes national pe care acesta o stabileste, ea nefiind prevazuta in lege. El este liber sa stabileasca data referendumul, cat si intrebarea pe care o va adresa populatiei. Problemele de interes national pot aparea oricand, iar numai Presedintele va stabili care este aceasta.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.