Redifuzarea canalului Jetix Romania

Vrem redifuzarea canalului tv Jetix!

Va invit dragi adolescenti/adulti odata zisi copii sa semnati pentru redifuzarea canalului jetix.Sunt sigur ca toata generatia 99-05 a fost marcata de acest canal si sunt sigur ca 99,9% din acea generatia isi doreste redifuzarea acestui canal.O caracteristica a acestui canal care vreau sa o fac remarcata este difuzarea unor desene de calitate. Adica toti isi aduc aminte cu placere de niste nume "mari" ca : "Viata cu Louie", "H2o", "Jack Piratul cel Terbil", "Regele Shaman" si multe alte nume care v-au marcat copilaria. Asadar va invit sa semnati pentru ca si copiii din ziua de azi sa aiba niste desene de calitate dar si copii de 18-24 de ani sa isi aduca aminte cu placere de copilarie cand deschid televizorul!

Prin semnare, autorizez pe Rareș Oprea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.