Redeschiderea cinematografului din Slatina

La mulți ani tuturor,

Ne-am hotărât sa facem aceasta petiție pentru a sublinia importanta vizionarii filmelor la cinema atât pentru adulti cât și pentru copii in ciuda faptului ca acum multe persoane sunt abonate la diferite platforme online. 

Cum in Slatina unde exista posibilități reduse de divertisment, mersul la cinema contribuia la socializarea dintre generații, având in acelasi timp un efect pozitiv asupra intelectului.Cu toții avem nevoie din când in când sa mai ieșim din sfera cotidiana, atmosfera dintr-un cinematograf fiind unica.

Din pacate, acum cetățenii trebuie sa mearga la Pitești sau la Craiova pentru a vedea un film la cinematograf, aspect care nu este practic pentru multe persoane din cauza distantei și a agitatiei cotidiene.

Speram ca pe viitor sa existe in Slatina din ce in ce mai multe opțiuni culturale care sa se adreseze unei palete largi de cetățeni.

Va mulțumim frumos pentru timpul acordat pentru semnarea acestei petiții. Sper sa fim cât mai numeroși in aceasta inițiativa astfel încât sa se ducă vestea pana la reprezentații primăriei locale.


Vasile Nicoleta    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Vasile Nicoleta va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...