Redeschiderea cinematografului din Slatina

La mulți ani tuturor,

Ne-am hotărât sa facem aceasta petiție pentru a sublinia importanta vizionarii filmelor la cinema atât pentru adulti cât și pentru copii in ciuda faptului ca acum multe persoane sunt abonate la diferite platforme online. 

Cum in Slatina unde exista posibilități reduse de divertisment, mersul la cinema contribuia la socializarea dintre generații, având in acelasi timp un efect pozitiv asupra intelectului.Cu toții avem nevoie din când in când sa mai ieșim din sfera cotidiana, atmosfera dintr-un cinematograf fiind unica.

Din pacate, acum cetățenii trebuie sa mearga la Pitești sau la Craiova pentru a vedea un film la cinematograf, aspect care nu este practic pentru multe persoane din cauza distantei și a agitatiei cotidiene.

Speram ca pe viitor sa existe in Slatina din ce in ce mai multe opțiuni culturale care sa se adreseze unei palete largi de cetățeni.

Va mulțumim frumos pentru timpul acordat pentru semnarea acestei petiții. Sper sa fim cât mai numeroși in aceasta inițiativa astfel încât sa se ducă vestea pana la reprezentații primăriei locale.


Vasile Nicoleta    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Vasile Nicoleta să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...