Redeschidem NEGRU VODĂ!

Având în vedere grava situație creată prin intervenția timp de 2 ani, cu lucrări de construcții în centru istoric al municipiului Câmpulung, fără un proiect coerent și asumat de specialiști, precum și anularea în instanță a autorizației de construire ce va avea loc în scurt timp, lăsând în ilegalitate demersurile șantierului, solicităm redeschiderea circulației auto pe strada Negru Vodă prin punerea în siguranță a tronsonului și semnalizarea în acest sens. 

Strada Negru Vodă este principala arteră de circulație a municipiului nostru, iar blocarea sa aduce zilnic neajunsuri participanților la trafic, deoarece străzile laterale sunt insuficiente. Sensul dublu sau unic al acestora a fost schimbat de mai multe ori în această perioadă, iar necesitățile de ocolire duc la dublarea timpului de parcurgere și costuri sporite privind consumurile.

La Câmpulung important a fost drumul, fluența sa. Punct de vamă secole întregi, localitatea s-a dezvoltat datorită acestei circulații comerciale de-a lungul său.

Nu se cunoaște termenul rezolvării acestei situații nemaivăzute, de intervenții într-un centru istoric, fără a avea la bază un proiect, cu autorizații emise ilegal și avize lipsă sau transmise cu date ulterioare, derulate pe parcursul a 2 ani, cu schimbări ale procentelor de circulații pietonale, carosabile și de spații verzi, fără a avea la bază reglementări urbanistice.

Nici până în acest moment nu există expus un proiect asumat de specialiști pe pagina administrației publice locale și nici nu există propuneri de remediere a situației de către persoanele abilitate. Circulația auto esențială centrului localității este astfel oprită pe un termen nelimitat, necunoscut, dând naștere la tensiuni.

Tronsonul străzii Negru Vodă este integral pavat, se poate pune în siguranță, poate fi semnalizat provizoriu pentru redarea circulației auto și fluidizarea traficului nord-sud, până la rezolvarea legală a situației create de constructor și beneficiar și până la refacerea unui proiect cu reglementări urbanistice noi sau cu păstrarea acestora.redeschidem.jpg

 

 


Anca Mihaela Coșa - arhitect din Câmpulung    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Anca Mihaela Coșa - arhitect din Câmpulung să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...