Redarea libertatii ursoaicei "Anca", prizoniera gradinii zoologice Piatra Neamt

Fii om cu animalele!(purtatoare de suflete pure). FB_IMG_1519734987680.jpgReamintesc că ursoaica Anca, este prizonieră de peste 20 de ani ȋn acest miniatural zoo Cozla din Piatra Neamṭ unde suprafeṭele amplasametelor pentru animale sunt cu mult mai mici decȃt cele prevazute prin lege (ordinul 1798/2007), unde este ȋncalcata legea 205/ 2014 privind protecṭia animalelor şi unde este ȋncalcat ordinul 742/2004 privind autorizarea, inventarierea si inregistrarea gradinilor zoologice. Toate acestea cu acordul tacit al Primariei Piatra Neamṭ care exploatează fără milă animalele şi protejează interesele societăṭii SOLARIS care are parcul în concesiune pentru 6 ani, până în 2021 (https://financiarul.ro/2012/01/03/gradina-zoologica-piatra-neamt-a-incaput-pe-mana-unei-firme-producatoare-de-pierderi/ ) În “cazul Anca” Mass media şi asociaṭiile care apără drepturile animalelor din Romania au depus armele in faṭa indiferenṭei şi a refuzului autorităṭilor (respectiv Ministerul Mediului, ANSVSA, Garda Naṭională de Mediu şi Primăria Municipiului Piatra Neamṭ) de a respecta legile ṭării şi drepturile animalelor si de a dispune mutarea ursoaicei Anca ȋn sanctuarul urşilor “Libearty” de la Zărneşti dar şi a celorlate animale, ȋn alte rezervaṭii naturale din ṭară şi ȋnchiderea acestui hidos zoo Cozla. Fii om cu animalele! Distribuie şi adu la cunoştinṭa publică acest caz. Singura şansă ca ursoaica Anca să cunoască libertatea rămȃne opinia publică şi presiuni puternice din parte societăṭii civile la adresa oficialităṭilor care nu sunt sunt surde dar sunt mute si sfidează ȋntreaga societate.


Koszeghi Alexandra    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook