Recunoasterea Pastafarianismului ca religie in Romania

touched-his-noodly-appendage.jpg

Monstrul Zburător de Spaghete (în engleză Flying Spaghetti Monster, adesea prescurtat FSM) este zeul religiei "pastafarianism". A fost creat în 2005, de către Bobby Henderson, ca protest împotriva deciziei a Kansas State Board of Education de a introduce designul inteligent ca alternativă la teoria evoluției în școli.

Credința principală a pastafarianismului este că Monstrul Zburător de Spaghete a creat Universul după ce a băut o cantitate mare de bere. Toate problemele și imperfecțiunile se datorează acestui lucru.

Toate dovezile pentru evoluție au fost plantate de Monstrul Zburător de Spaghete pentru a testa credința pastafarienilor. Când se fac măsurători științifice, Monstrul Zburător de Spaghete este acolo pentru a modifica măsurătorile cu brațele sale de spaghete.

În pastafarianism, paradisul este un vulcan de bere rece și o fabrică de stripperi/stripteuze. Infernul este similar doar că berea este stătută și stripperii/stripteuzele au boli cu transmitere sexuală.

Printre țările care recunosc Pastafarianismul ca fiind o religie legită, se află: Olanda, Australia, Noua Zeelanda, Polonia, Italia, Germania, Spania, Franța, Grecia, Bulgaria plus multe altele. Pastafarianismul este de asemenea recunoscut ca religie în câteva state din SUA.

Așadar, adepții Pastafarianismului din România, cer ca această religie să fie recunoscută în mod oficial în țara noastră. 

Vă rugăm să semnați petiția, sprijinind astfel demersul nostru!