RECLAM FINALA DIN 17-12-2011 A EMISIUNII MIREASA PENTRU FIUL MEU

DUPA FINALA DIN 17-12-2011 A EMISIUNII MIREASA PENTRU FIUL MEU DIFUZATA PE ANTENA 1 LA O ORA DE MAXIMA AUDIENTA, ORA 14-19, CEREM DESCALIFICAREA CONCURENTULUI CATALIN MOVILEANAU PENTRU COMPORTAMENT SI LIMBAJ TRIVIAL !2011-12-18 10:37
RUSINE ANTENA ! RUSINE MODERATOAREI Mirela Vaida  CA A ACCEPTAT UN ASA COMPORTAMENT GOLANESC AL LUI CATALIN MOVILEANU, ARATAND IMAGINI CU ACESTA IMAGINI NECENZURATE SI NESANCTIONATE  !!! A FOST CEA MAI URATA SI MAI TRAUMATIZANTA FINALA ACEASTA DIFUZATA IN 17-12-2011 !!!!!! Ce suntem noi telespectarorii obligati sa suportam aceste trivialitati ale concurentului CATALIN MOVILEANU ? Si ce exemplu iau cei tineri de la el ? Emisiunea a fost difuzata la o ora de maxima audienta !!!!

De aia se vad in scoli atatea cazuri cu elevi recalcitranti ca acest execrabil Catalin Movileanu, si de aia sunt atatea cazuri in scoli, cazuri de elevi care ii terorozeaza pe cei din jur, fara sa fie sanctionati, semanand teroare intre cei din jur !!! Ptr. ca ei asta vad la televizor !
Facem o reclamatie la CNA, pentru ca nu vrem ca si copiii nostri sa pateasca la fel ! Nu trebuie lasate aceste fapte anti sociale ale lui Catalin Movileanu nepedepsite ! Sa fie descalificat imediat ! Si sa plateasca daunele prevazute in contract ptr. comportament vulgar si periculos ! !!!!!

RUSINE ANTENA 1 !!!!!!! RUSINE MODERATOAREI CARE A TOLERAT TOTUL, FARA SA IA ATITUDINE ! RUSINE !!!!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Tora să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook