Realizare adăpost pisici sector 3

***************************
D I S T R I B U I E - S H A R E
****************************

Asociatia Mau of Bastet

Cerere pentru acordarea unui spatiu pentru realizarea unui adăpost pentru pisici.

Invitam iubitorii de pisici sa semneze petiția noastră către Primăria sectorului 3, Primăria municipiului București, si  primăria comunei Glina, pentru a ne acorda un spatiu, pentru realizarea unui adăpost pentru pisicile fara stăpân și a unui spital veterinar social pentru aceste pisici "ale nimănui", părăsite de oameni în stradă.

Va rugam sa va alăturați demersului nostru pentru a putea eradica pe cât posibil fenomenul pisicilor părăsite in strada, trăind pe lângă blocuri, mereu in pericol de a fi omorate, prin otravire sau sa fie calcate de mașini ...

Trăim într-o țară europeană și trebuie să luăm măsuri civilizate și umane pentru a ajuta aceste ființe minunate care sunt pisicile.

Acestea trebuiesc ocrotite, in locuri special amenajate, sa fie sterilizate și unde sa poată trăi în liniște, departe de cei care le urăsc și care sunt deranjați de existenta lor.

Va invitam sa va alăturați noua, semnând această petiție ...

Poate autoritățile vor avea amabilitatea de a asculta voința unui număr cât mai mare de oameni și vor veni în întâmpinarea oamenilor oferindu-ne posibilitatea de a salva pisicile amarate ale "nimănui" într-un spațiu generos amenajat corespunzător, eventual prin contribuția iubitorilor de pisici ...

Precizăm că în acest moment avem în îngrijire 114 pisici iar pe străzi în cartierul Titan ajutam alte sute de pisici cu mancarica că sa poată trăi ...

Numărul mare de pisici ce necesita ajutor, face ca noi, niste simple persoane sa fim depășiți ca posibilități, având nevoie de sprijinul autorităților.

*************************************
♥️🐈♥️ Iubim pisicile ♥️🐈♥️
We love cats - Cats love you !
**************************************
Asociatia
Mau of Bastet ®
* * * * * * * * * *
CUI : 36665170
www.mauofbastet.ro

 ***************************
D I S T R I B U I E - S H A R E
****************************

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Marinela Banu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...