Cerere către guvernul României pentru concesionarea unui spatiu pe 49 de ani pentru realizarea unui adăpost pentru pisici in București.

***************************
D I S T R I B U I E - S H A R E
****************************

Asociatia Mau of Bastet

Cerere pentru acordarea unui spatiu pentru realizarea unui adăpost pentru pisici.

  1. Invitam iubitorii de pisici sa semneze petiția noastră către guvernul României pentru concesionarea unui spatiu pe 49 de ani pentru realizarea unui adăpost pentru pisicile fara stăpân din București și a unui spital veterinar social pentru aceste pisici "ale nimănui", părăsite de oameni în stradă.

Va rugam sa va alăturați demersului nostru pentru a putea eradica pe cât posibil fenomenul pisicilor părăsite in strada, trăind pe lângă blocuri, mereu in pericol de a fi omorate, prin otravire sau sa fie calcate de mașini ...

Trăim într-o țară europeană și trebuie să luăm măsuri civilizate și umane pentru a ajuta aceste ființe minunate care sunt pisicile.

Acestea trebuiesc ocrotite, in locuri special amenajate, sa fie sterilizate și unde sa poată trăi în liniște, departe de cei care le urăsc și care sunt deranjați de existenta lor.

Va invitam sa va alăturați noua, semnând această petiție ...

Poate autoritățile vor avea amabilitatea de a asculta voința unui număr cât mai mare de oameni și vor veni în întâmpinarea oamenilor oferindu-ne posibilitatea de a salva pisicile amarate ale "nimănui" într-un spațiu generos amenajat corespunzător, eventual prin contribuția iubitorilor de pisici ...

Precizăm că în acest moment avem în îngrijire 150 de pisici iar pe străzi în cartierul Titan ajutam alte sute de pisici cu mancarica că sa poată trăi ...

Numărul mare de pisici ce necesita ajutor, face ca noi, niste simple persoane sa fim depășiți ca posibilități, având nevoie de sprijinul autorităților.

*************************************
♥️🐈♥️ Iubim pisicile ♥️🐈♥️
We love cats - Cats love you !
**************************************
Asociatia
Mau of Bastet ®
* * * * * * * * * *
CUI : 36665170
www.mauofbastet.ro

 ***************************
D I S T R I B U I E - S H A R E
****************************

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Marinela Banu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...