Reabilitarea iazului „Rangu” din satul Zberoaia, raionul Nisporeni.

105989049_266894474414733_5062524389338673926_n.jpg

Locuitorii satului Zberoaia își doresc reabilitarea iazului din localitate. 

Dorim să conservăm această zonă și să o transformăm într-un loc bine amenajat.

Iazul reprezintă un potențial considerabil pentru dezvoltarea localității. Fiind unicul de o asemenea suprafață în imediata apropiere, ar prezenta un punct de interes atât pentru localnici, cât și pentru localitățile vecine. Astfel, ar spori dezvoltarea turismului din zonă.

Având în vedere că iazul are o semnificație profundă pentru fiecare locuitor în parte, oamenii își doresc să contribuie atât financiar, cât și prin forță de muncă pentru a restabili acest loc, dar pentru asta este nevoie de implicarea directă a primăriei satului Zberoaia. 

Un aspect alarmant este mirosul insuportabil cauzat de apa alterată, care se răspândește rapid în gospodării. Din acest motiv, iazul trebuie adâncit și reamenajat. Sătenii se vor bucura de aer curat și de un spațiu de recreere. 

Ne dorim ca iazul să aibă apă curată, să fie amenajată o plajă de nisip, spațiu de joacă pentru copii, o alee și bănci pentru odihnă.

Iazul se află în posesia primăriei satului Zberoaia și are o suprafață de 16 ha.

ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Susanu Elena să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...