Reabilitarea vagonului T4D-ZR 44

Aceasta petitie a fost creata pentru a salva vagonul T4D-ZR 44 care in momentul de fata se afla intr-o stare deplorabila. Acesta este singurul tramvai bidirectional din parcul OTL. In momentul de fata acest vagon opereaza pe linia 1NS Pod CFR - Sinteza in zilele lucratoare
in intervalul 9:20-13:20 si 17:20-22:20, iar in zilele nelucratoare toata ziua. Acest vagon trebuie salvat fiind unul foarte valoros. Povestea sa incepe in Magdeburg germania cand vagonul T4D cu numarul 1206 a fost transformat in vagonul bidirectional T4D-ZR 1206. Exista doar 2 astfel de exemplare din care unul a fost adus mai tarziu la Oradea devenind tramvaiul copiilor. In anul 2003 44 a avut o tamponare mai grava stand un timp in depou pana a fost refacut primul post de conducere deoarecea vagonul a lovit o masina de mare tonaj. De atunci 44 isi face binisor treaba pe linia sa de 2 km cu mici defectiuni. Totusi posturile de conducere nu sunt intr-o stare buna. Impreuna putem salva vagonul 44, devenind un vagon pentru calatorii turistice. #UNITIPENTRU44

Asociatia Prietenii Tramvaiului Oradea    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Prietenii Tramvaiului Oradea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.