Reabilitarea si redeschiderea Gradinii de Vara din Galati

gdevara2.jpgGradina de vara din Galati este construita pe locul fostului teatru Alcatraz si a fost deschisa publicului larg in vara anului 1962, avand o capacitate de aproximativ 2000 de locuri.

Pana la Revolutia din '89 locul era plin de spectacole in aer liber si de iubitori de film, dupa anii '90 insa, locul a fost abandonat si lasat in paragina.

De 30 de ani, gălăţenii tot speră la repunerea în circuit a spaţiului, care acum ofera imaginea unui loc uitat de lume, predominand vegetatia salbatica si deseurile.

Situata chiar in centrul orasului, in vecinatatea Parcului Eminescu, Gradina de Vara a gazduit in repetate randuri festivitatile de sfarsit de an scolar, iar scena, pe care au urcat nenumarate generatii de copii, se afla acum intr-o stare deplorabila.

Astăzi se mai poate ajunge la scenă doar prin escaladarea gardului închis bine cu lacăte, nicidecum prin entuziasmul spectatorului dornic de aplauze.

Vrem reabilitarea, modernizarea si redeschiderea Gradinii de Vara din Galati! Consideram ca ar aduce un mare beneficiu locuitorilor, oferindu-le sansa de a se bucura de spectacole si ecranizari in aer liber. Totodata locul ar putea gazdui diferite evenimente culturale si ar incuraja publicul larg sa participe la acestea.  gdevara1.jpggdevara3.jpg


Georgișcan George si Andreea Paladuta    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Georgișcan George si Andreea Paladuta să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook