Reabilitarea DN2L care face legătura între Soveja şi Lepşa

 

Mai bine de 17 ani se fac demersuri pentru reabilitarea Drumul Național 2L, în lungime de 14 km, tronson care face legătura între localitățile turistice Lepșa și Soveja. Din nefericire asistăm la o neputinţă a autorităţilor locale care de 17 ani îşi etalează incompetenţa pe spatele contribuabililor. Datorită unor interese meschine, staţiunea Soveja a ajuns o pată neagră pe harta turismului, în timpul perioadei comuniste, Soveja s-a dezvoltat ca o veritabilă staţiune montană, fiind construite hoteluri cu mai toate facilităţile din acele vremuri, asigurând peste o sută de locuri de muncă. După 1990 staţiunea a început să intre uşor în declin, prima lovitură a fost aceea de a lăsa în paragină infrastructura, astfel mii de turişti au fost nevoiţi să uite de Soveja. În cele din urmă planul diabolic de a duce staţiunea Soveja în paragină a fost dus la bus sfârşit. Din fericire, natura mirifică ce o înconjoară o mai poate salva, iar drumul de pe "coaşa" poate fi o gură de oxigen pentru puţinii locuitori care au mai rămas în Soveja dar şi pentru turiştii care odinioară îşi petreceau vacanţele în aceste locuri mirifice. 

Semnează petiţia on-line "Reabilitarea Drumului Naţional 2L care face legătură între localităţile turistice Soveja şi Lepşa"

Repornim Soveja!!

20170718_185035.jpg20170718_185224.jpg20170718_185028.jpg

 

 

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook