Reabilitarea DJ731(Piscani - Domnesti) si interzicerea circulatiei basculantelor

De câțiva ani, DJ731(Piscani-Domnești) se pare că este un drum uitat de către cei responsabili cu reabilitarea lui. Au fost, într-adevăr, unele mici reparații, dar și acelea în bătaie de joc! Cerem atat CNADNR, cat si CJ Argeș intervenția de urgență asupra acestui drum, deoarece ne rupem mașinile în gropile ce se măresc pe zi ce trece. De asemenea am dori să se interzică circulația pe drumul judetean 731 a basculantelor ce cară balast de la balastiera din Comuna Darmanesti, sat. Darmanesti(au variantă pe marginea râului, un drum forestier destul de bun, pietruit), deoarece și acestea au o mare contribuție la distrugerea DJ731, creând șanțuri și hopuri mari pe sectiunea de drum Poliție Darmanesti - Piscani. Vă rog semnati această petitie, deoarece și noi suntem plătitori de taxe, iar la repararea mașinilor nu ne ajută nimeni. 


Gratiani Iordan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Gratiani Iordan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...