Rampă de lansare pentru toți proprietarii de ambarcațiuni !

icon_parks_boat_launch.pngRAMPĂ DE LANSARE  AMBARCAȚIUNI LA PRETURI DECENTE PENTRU TOȚI PROPRIETARII DE AMBARCAȚIUNI.

Dacă ești proprietar de ambarcatiune și vrei să lansezi la apa barca ta, pe toată raza municipiului Tulcea, vei scoate din buzunar între 50 și 200 lei doar pentru a lansa și ridica ambarcațiunea.

Deși plătim taxe și impozite pe ambarcatiune, pe motor sau pe tot ansamblul către primăria Tulcea sau către primăria de care aparții, tu localnic sau turist, nu ai unde să lansezi și să ridici ambarcațiunea la un preț decent. 
Același lucru este și pentru parcarea peridocului care este taxată, parcarea mașinii taxată și la final ajungi la concluzia că ai plătit pentru o iesire de câteva ore sau chiar o zi între 150 și 250 lei.
.
Cred că este timpul să facem ceva în acest sens iar începând din data de 31 August 2022 vom începe campania de strângere de semnaturi, Așadar ii rog pe toți proprietarii de ambarcatiuni de pe raza municipiului TULCEA, de pe întreg teritoriul ROMÂNIEI și nu numai, să ia atitudine și să strângem cu aceasta petiție online peste 15000 de semnături. Municipiul Tulcea trebuie  să aibă o rampa de lansare la preturi decente pentru localnici și pentru toți proprietarii de ambarcațiuni. 

15000...25000....35000 de semnături pentru a putea realiza aceasta rampă de lansare care va fi folosită de toți românii la preturi decente. 

Se va realiza :

1. Identificarea locației unde primăria poate amenaja construirea rampei de lansare pentru toți românii. 

2. Cu ajutorul semnăturilor, se va depune cerere la primărie și va fi trecuta în programul UN PROECT PENTRU COMUNITATE.  

3. După strângerea semnăturilor se va putea întra la ședințele din cadrul Consiliului Local și se poate trece pe ordinea de zi aceasta idee de proiect. 

4. La finalul strangerilor de semnături care va trebui sa depășească pragul de 15000 - 20000, vom putea pune pe masa autorităților locale ideea de proiect și definitivarea acestuia. 

5. Pregătirea in cel mai mic detaliu al dosarului ce va conține proiectul în totalitate. 

6.Participarea financiara a  primăriei Tulcea și alte surse de finanțare a acestui proiect. 

Așadar și eu sunt proprietar de ambarcațiune și vreau asa cum vor toți proprietarii de ambarcațiuni, preturi decente la lansarea și ridicarea ambarcațiunii. 

Atâta timp cât plătim taxe și impozite la ambarcațiune trebuie sa avem o rampa de lansare ambarcațiuni a primăriei la preturi decente. 

Începând din data de 31.08.2022 vom începe campanie de strângere de semnături pentru rampa de lansare a tuturor posesorilor de ambarcațiuni.

Anunțați toți prietenii pe care ii aveți, spuneți-le despre aceasta inițiativa și semnați. 

Semnează și distribuie pentru rampă de lansare.


MARIAN VALENTIN SELARU    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez MARIAN VALENTIN SELARU să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...