Protest privind modificarea abuziva a programului claselor aXIIa, Liceul Alexandru Vlahuta, inainte de inceperea noului an scolar

Domnule Primar al sectorului 1, Daniel Tudorache,

Reprezentam parintii elevilor claselor a XIIa, din Liceul Alexandru Vlahuta, Bucuresti, sector 1.

Astazi, 5 septembrie 2019, cu doar cateva zile inainte de inceperea anului scolar, am fost anuntati cu privire la modificarea programului scolar al elevilor claselor a XIIa, respectiv ca vor invata dupa-amiaza, in locul programului de dimineata  - 8.30 la 12.00/13.00, intr-un an hotarator pentru viitorul lor.

Va enunutam cel putin doua motive pentru care programul de dupa-amiaza  este inacceptabil pentru elevii claselor a XII-a:

1.timpul alocat pregatirii zilnice pentru bacalaureat si facultate devine fragmentat si mult mai  limitat;
2. multi elevi sunt deja angajati in programe de pregatire dupa-amiaza,  la materii relevante, cu meditatori care nu pot sa-si mai modifice agenda.

In conditiile in care nu veti face toate eforturile pentru schimbarea acestei situatii, Primaria (echipa dvs) va trebui sa isi asume  responsabilitatea pentru eventualul esec al acestor elevi.

Noi speram ca dvs veti intelege insa consecintele negative ale situatiei create si veti dispune revenirea la programul initial cunoscut noua, parintilor si copiilor.

Asteptam cu incredere decizia dvs pozitiva, pentru a evita alte forme de protest.

Cu sinceritate,
Parintii copiilor din clasele aXIIa, Liceul Al Vlahuta

 

 

 


Cosmina Florea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cosmina Florea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook