Protejarea spatiului verde de pe Strada Diminetii, Timisoara

De cateva saptamani riveranii zonei Fratelia au observat ca s-au inceput lucrari de constructie a unor anexe/case/blocuri (nu se stie exact) pe spatiul verde intins, fostul teren de antrenament al fostei echipe de fotbal Tehnolemn, aflat pe Strada Diminetii.

Acest loc era pana in ziua de astazi folosit de oameni pentru diverse activitati de recreere; loc de joaca pentru copii, antrenamente sportive, plimbari cu animelele de companie sau diferite sporturi in aer liber intre vecini. Scopul acestei mobilizari este de a impiedica orice lucrari de distrugere a spatiului verde si alocarea acestuia ca spatiu de recreere. Avand in vedere campania de promovare a noului primar, domnul Dominic Fritz, in care a fost pus un accent foarte mare pe investita in spatii verzi si de recreere, precum si faptul ca orasul nostru duce lipsa acestora, credem ca este o insulta majora adusa locuitorilor orasului si mai ales locuitorilor din zona Fratelia. 

Invit locuitorii din zona Fratelia precum si toti ceilalti cetateni din zonele invecinate sa adere la aceasta petitie si sa o semneze pentru ca acest subiect sa ajunga in audienta primarului, respectiv viceprimarului.

Doar impreuna putem face o schmbare!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Alin Fabian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...