Protejarea spatiului verde de pe Strada Diminetii, Timisoara

De cateva saptamani riveranii zonei Fratelia au observat ca s-au inceput lucrari de constructie a unor anexe/case/blocuri (nu se stie exact) pe spatiul verde intins, fostul teren de antrenament al fostei echipe de fotbal Tehnolemn, aflat pe Strada Diminetii.

Acest loc era pana in ziua de astazi folosit de oameni pentru diverse activitati de recreere; loc de joaca pentru copii, antrenamente sportive, plimbari cu animelele de companie sau diferite sporturi in aer liber intre vecini. Scopul acestei mobilizari este de a impiedica orice lucrari de distrugere a spatiului verde si alocarea acestuia ca spatiu de recreere. Avand in vedere campania de promovare a noului primar, domnul Dominic Fritz, in care a fost pus un accent foarte mare pe investita in spatii verzi si de recreere, precum si faptul ca orasul nostru duce lipsa acestora, credem ca este o insulta majora adusa locuitorilor orasului si mai ales locuitorilor din zona Fratelia.

Invit locuitorii din zona Fratelia precum si toti ceilalti cetateni din zonele invecinate sa adere la aceasta petitie si sa o semneze pentru ca acest subiect sa ajunga in audienta primarului, respectiv viceprimarului.

Doar impreuna putem face o schmbare!

Prin semnătura mea, autorizez Alin Fabian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.