PROTEJAREA CĂSUȚELOR DE LEMN DIN FAȚA MAGAZINULUI GETA

IMG-20240525-WA0024.jpgPetitie: Protejarea căsuțelor din lemn – Spațiul sigur pentru tineri și copii noștrii.

 

Dragi concetățeni,

 

Suntem aici pentru a solicita sprijinul dumneavoastră în păstrarea căsuțelor din lemn amplasate în fața magazinului alimentar, locul unde copiii și adolescenții noștri găsesc un spațiu sigur pentru a socializa și a petrece timpul liber într-un mod pozitiv.

 

Din nefericire, există persoane în cadrul primăriei care doresc să desființeze aceste căsuțe, în ciuda faptului că ele nu afectează în niciun fel circulația pietonală sau rutieră, fiind amplasate pe șanțul din fața magazinului. Dimpotrivă, ele reprezintă un loc esențial în comunitatea noastră, unde tinerii se pot întâlni pentru a servi un suc și a discuta în siguranță, dezvoltând relații de prietenie și un spirit comunitar sănătos.

 

Prin această petiție, cerem primăriei să nu îndepărteze aceste căsuțe, ci să sprijine acest spațiu care oferă tinerilor noștri o alternativă constructivă și pozitivă. Odată cu dispariția lor, ar dispărea și un punct de întâlnire care contribuie la creșterea responsabilă a copiilor și adolescenților noștri.

 

Vă rugăm să semnați această petiție și să sprijiniți păstrarea unui loc important pentru comunitatea noastră, care îi ajută pe copiii și tinerii noștri să rămână conectați și să dezvolte obiceiuri sănătoase.

 

Cu respect și recunoștință GETA! 

 

Să protejăm spațiile sigure pentru copiii și tinerii noștri!

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Dinu Georgeta va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...