Propunerea unui nou mers al trenului IR1744 Baia Mare-Timișoara Nord

Regionala CFR Cluj Napoca (Fan page) vă propune un nou mers al trenului IR1744 Baia Mare-Satu Mare-Oradea-Arad-Timișoara Nord. Pe lângă orașele menționate anterior, vor mai avea legătură la acest tren și orașe care nu se află pe traseu, cum ar fi Jibou, Zalău, Șimleul Silvaniei, Marghita. De asemenea, trenul va pleca din Baia Mare la o oră rezonabilă și va ajunge la Timișoara la o oră decentă. Mai jos vă atașăm o fotografie unde veți putea vedea în detaliu noul program al trenului și trenurile cu care se realizează legături. În condițiile în care considerați că acesta este un program mai bun decât cel actual vă invităm să semnați această petiție.

Propunere-mers-tren-1744.jpg


Regionala CFR Cluj Napoca (Fan Page)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Regionala CFR Cluj Napoca (Fan Page) să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...