Proba video trebuie sa devina proba in instanta!

Avand in vedere faptul ca din ce in ce mai multi soferi aleg sa monteze camere video in masinile proprii, prin intermediul acestei petitii va invit sa sustinem impreuna modificarea legislatiei in asa fel incat, imaginile video sa devina proba clara in instanta!

„Conform legislației rutiere, contravenție la regimul rutier se constată doar în mod direct de către politistul rutier sau cu aviz de politie rutieră, iar mijloacele de probă sunt preluate doar prin mijloace tehnice omologate. Asfel că în cazul in care sesizezi ceva prin intermediul unei camere video montate in interiorul masinii (aparat neomologat), din pacate politia nu poate face nimic. Asa ca impreuna trebuie sa schimbam asta!

Vroom Vroom Vlog    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Vroom Vroom Vlog să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.