PrEP contra HIV în farmaciile din România

3DDBBB73-2B1F-4426-AA14-A6257BAAD4AA.jpegComunitatea GAY are nevoie de SĂNĂTATE! Si sa nu se inteleaga gresit! Aceasta pastila este destinata tuturor, nu numai comunitatii GAY! 

Răzvan Botezatu, la fel ca și alții asemenea lui, a descoperit că, în Germania, dar și în alte țări ale Uniunii Europene, autoritățile se implică la modul cel mai serios pentru a-i proteja pe cei din comunitatea gay împotriva virusului HIV, cel care produce cumplita boală SIDA, flagelul secolului. ”Este o pastilă care salvează vieți. În Germania este decontată în întregime de Casa de Asigurări de Sănătate. În România, nici măcar nu se găsește, ceea ce este cumplit. Este o pastilă care, odată luată, te ferește de HIV și, în acest fel s-ar simți mai protejați și cei din comunitatea noastră. Adică, să știți, domnule ministru Victor Costache, că suntem oameni, nu bau-bau! Poate nu ar strica să vă implicați, mai ales că, din ceea ce îmi amintesc, nu susțineați, ca alții, că dragostea trebuie făcută doar între femei și bărbați”, spune Răzvan Botezatu


Razvan Botezatu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Razvan Botezatu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...