Prelungirea programului de acces a terenului din cartierul Nicolina 27, în apropierea blocului 958

Bună ziua!

Vorbesc în numele unui grup de tineri de circa 30 de persoane care vin pe teren în scopuri recreative, pentru a juca baschet. Programul terenului este până la ora 19, iar întrucât circumstanțele educative nu ne permit să ne petrecem timpul pe teren în cadrul programului stabilit, ne dorim prelungirea acestuia până la ora 21 sau 22. Nu venim cu alte scopuri de teren, decât pentru coliziunea cu un spirit competitiv, organizarea de echipe sau meciuri între noi. De asemenea, vremea caniculară este un impediment, deoarece efortul fizic pe o temperatură ridicată poate aduce diferite consecințe asupra sistemului circulator și respirator; de obicei, noi ocupăm terenul pe la orele 16 sau 17, iar poliția vine să închidă terenul la ora 19. Suntem de părere că comportamentul nostru sportiv ar trebui susținut, nicidecât limitat. 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Toma Teodor să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...