PRELUNGIRE LINIE R405 Complex Titan - Sat Balaceanca (Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu)

Dorim prelungirea liniei R405 pana in Satul Balaceanca, cu aproximativ 2 km, pana in centrul satului, in fata Spitalului de Psihiatrie Eftimie Diamandescu. 

Aceasta linie ar deservi conectarea rapidă si directa a localitatii Balaceanca si Posta cu Statia de Metrou Anghel Saligny, iar avantajele prelungirii acestei linii sunt mai mult decat benefice pentru toate localitatile implicate: - pentru locuitorii celor doua sate, asigurând un transport mai rapid si optimizat in zona comerciala Titan (pentru activitati comerciale + acces rapid la angajatorii din zona de sud, est si centru Unirii a Bucurestiului)

  • pentru angajatorii din zona comerciala Titan si centrul orasului - Unirii (linie de metrou directa Anghel Saligny - Unirea)
  • facilitarea accesului cadrelor medicale, pacientilor si vizitatorilor la Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu din zonele sud, est si centru a Bucurestiului.
  • accesul copiilor din capatul satului Balaceanca cu mijloc de transport in comun la Scoala nr. 3 si Gradinita din sat, aceasta zona nefiind acoperita in acest moment de niciun mijloc de transport in comun.
  • Faciliteaza accesul locuitorilor din Comuna Glina (activitati comerciale si angajati) la centrul comercial Fashion House Oultlet Cernica deschis recent
  • Distanta intre Iesirea din Glina si centrul satului Balaceanca (Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamanedescu) este de numai 2 km, costurile prelungirii acestei linii fiind reduse.
  • Optimizarea transportului in comun, in vederea, pe termen mediu si lung la renuntarea la masinile personale si optarea pentru transportul in comun, in vederea reducerii poluarii.
In acest moment, nu exista o conexiune directa si rapida a celor doua localitati cu linia de metrou Anghel Saligny.
 

Diana Cocarlea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Diana Cocarlea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU








Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...