Podul din Varsand, judetul Arad - o ruina!

Preambul:

Din intamplare, am intrat pe facebook la noutati (nu se prea petrece asa de des treaba asta). Si m-am uitat la profil la cineva (nu vreau sa dezvalui numele, nu cred ca e relevant si poate nu isi doreste acest lucru) si am vazut aceasta poza ca si coperta.

Starea deplorabila in care a ajuns podul din satusorul nostru drag ar trebui sa ii miste pe edilii locali si sa faciliteze cat mai rapid reabilitarea sa. Nu mi se pare normal sa iti risti viata trecand Crisul Alb.... E o chestiune poate de timp pana cineva o va pati daca nu se va interveni asupra PODULUI.

Avand in vedere faptul ca viceprimarul Comunei Pilu de care apartine satul Varsandu se afla pe acest grup, il rog sa inainteze cererea mea Primarului Comunei Pilu- si prin aceasta a tuturor care sunteti de acord in comentarii mai jos - ca podul sa acceseze ceva fonduri - locale, europene, nu ma intereseaza - si sa fie reparat. Nu e normal ca 80% din investitii sa mearga spre comuna iar spre sat 20%. Si credeti-ma nu sunt prost informat. Si prin aceasta postare nu vreau sa jignesc pe nimeni - nu sta in caracterul meu. Cine are deci urechi de auzit sa auda!

 

CEREM PRIMARIEI PILU SI AUTORITATILOR COMPETENTE:

REABILITAREA URGENTA A PODULUI DIN VARSAND PANA CE NU VA CAUZA VICTIME.

Prin reabilitare intelegem construirea unui nou pod (ar fi de preferat) sau reconsolidarea sa din temelii.


Claudiu Stefan Condurache    Contactați autorul petiției
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )