PLOIEȘTENI, SALVAȚI TROLEIBUZUL!

Am inițiat această petiție publică în cadrul unei campanii organizate de Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești  prin care cerem ploieștenilor să semneze pentru a împiedica desființarea troleibuzului  ploieștean. Să nu uităm dragi ploieșteni că investiția făcută în urmă cu câțiva ani pentru a aduce și în orașul nostru mijloace de transport ecologic s-a realizat pe banii contribuabililor, mai exact pe banii dumneavoastră.  Să nu lăsăm interesele politice să distrugă ceea ce s-a construit pe banii noștri!

SINDICATUL LIBER AL TRANSPORTATORILOR PROFESIONIȘTI DIN PLOIEȘTI    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe SINDICATUL LIBER AL TRANSPORTATORILOR PROFESIONIȘTI DIN PLOIEȘTI să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.