Piata Agro-alimentara Zarnesti

Locuitori orasului Zarnesti doresc o piata Agro-aliementara delimitata total de piata produselor nealimentare ( haine , scule,vechituri si alte produse non-alimentare) care sa functioneze zilnic in conditii decente . Vanzatori pietei au obligatia de a pastrami curatenia si de a pastrami normele sanitar veterinare legale.

- Autorizatii la preturi decente .

- Posibilitatea plati cu cardul .

- Un bancomat in zona pietei

- Tarabe cu produse naturale : oua , produse lactate , produse din carne ,legume , fructe , malai, faina , cereale , bauturi alccolice si non-alccolice produse in casa , prajituri , flori , puieti

- Robinet apa potabila

- Standuri cu mancare

- Tonomat de cafea si ceai

Ciprian Daniel Truscan    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Ciprian Daniel Truscan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.