PETITIE PENTRU SUSTINEREA CONSULUI GENERAL LA NEW YORK , CATALIN RADU DANCU !

• DRAGI PRIETENI !

Deschid aceasta pagina pentru petitia publica de sustinere a d-lui CONSUL GENERAL CATALIN DANCU . Toata lumea care doreste ca dansul sa ramana in continuare  sa ne reprezinte si sa ne ajute ca comunitate , va rog sa semnati aceasta petitie , sa scrieti numele si prenumele dumneavoastra si cartierul unde locuiti . Va multumesc pentru sprijinul dumneavoastra !

CONSIDER CA ESTE INACCEPTABIL DEMITEREA UNUI OM CARE PREZINTA DEVOTAMENT IN SLUJBA CETATEANULUI . DOMNUL CONSUL GENERAL CATALIN RADU DANCU A DAT DOVADA DE INTEGRITATE , DE SOLICITUDINE FATA DE ROMANII DIN ACEASTA CIRCUMSCRIPTIE , DE SPRIJIN , PRECUM SI DE O CONDUITA MORALA DEOSEBITA .

Multa admiratie , stima si respect , domnului CONSUL GENERAL , CATALIN RADU DANCU

GABRIELA BANCESCU / Owner ROMANIAN GARDEN & HARMONY TERRACE    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe GABRIELA BANCESCU / Owner ROMANIAN GARDEN & HARMONY TERRACE să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.