PETITIE PENTRU SUSTINEREA CONSULUI GENERAL LA NEW YORK , CATALIN RADU DANCU !

  • DRAGI PRIETENI ! 

Deschid aceasta pagina pentru petitia publica de sustinere a d-lui CONSUL GENERAL CATALIN DANCU . Toata lumea care doreste ca dansul sa ramana in continuare  sa ne reprezinte si sa ne ajute ca comunitate , va rog sa semnati aceasta petitie , sa scrieti numele si prenumele dumneavoastra si cartierul unde locuiti . Va multumesc pentru sprijinul dumneavoastra ! 

CONSIDER CA ESTE INACCEPTABIL DEMITEREA UNUI OM CARE PREZINTA DEVOTAMENT IN SLUJBA CETATEANULUI . DOMNUL CONSUL GENERAL CATALIN RADU DANCU A DAT DOVADA DE INTEGRITATE , DE SOLICITUDINE FATA DE ROMANII DIN ACEASTA CIRCUMSCRIPTIE , DE SPRIJIN , PRECUM SI DE O CONDUITA MORALA DEOSEBITA . 

Multa admiratie , stima si respect , domnului CONSUL GENERAL , CATALIN RADU DANCU 

 

 


GABRIELA BANCESCU / Owner ROMANIAN GARDEN & HARMONY TERRACE    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe GABRIELA BANCESCU / Owner ROMANIAN GARDEN & HARMONY TERRACE să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook