Petitie pentru infiintarea Politiei Animalelor si Naturii

Ȋţi mulţumesc pentru cä-ţi dai voie a te cunoaşte cu adevärat, a crea o nouă viaţä! Trăim într-un mediu ostil, haotic și agitat. Din fericire, beneficiem de legi care fie previn evenimente dezastruoase, fie ne salvează din ghearele pericolului. ÎNSĂ nu doar noi, ci și animăluțele și natura au nevoie de legi care să le protejeze.Te rog, acceptä cu inimä curatä alegerea-mi de a scrie cât mai schematic posibil, am simţit cä astfel vei memora mult mai uşor cele scrise.

Un exercițiu de imaginație, te rog, de 1 minut:

În acest moment ești un câine. Îți simți corpul, blana, ai bot și limbă însă nu poți vorbi, ci doar lătra sau schelălăi. Nu poți spune ce te doare, unde te doare, dacă-ți este foame să ceri un ban să-ți iei o pâine, dacă-ți e sete să poți cumpăra o sticlă de apă. Exact prin asta trec zilnic miliarde de suflete din lumea celor ce nu cuvântă. În numele lor s-a realizat prezenta petiție. Un aspect la fel de important este beneficitatea înființării Poliției Animalelor și a Naturii pentru societatea românească: ne face mai responsabili, mai conștienți, mai puțin egoiști și ne dezvoltă capacitatea de empatiza unii cu ceilalți. Întrucât odată ce realizăm cu adevărat că și animalele au conștiință, că și ele au nevoi, ne eliberăm de egocentrism și devenim o echipă eficientă pentru a ne scoate din criza în care s-a adâncit România! Atât noi, cât și bietele animăluțe care poate dorm acum în gerul năprasnic, fără a avea o lege care să impună crearea unor cuști măcar cu paie să le facă ceva căldură pentru animalele ținute în lanț, afară, o lege care să ne protejeze pădurile vandalizate de firme precum IKEA care a cumparat                                 pentru a fi defrisate si transformate in mobila kitschioasa!

Ikea a cumpărat 33.600 de hectare de pădure în România

Acesta este un apel disperat pentru a demara schimbarea mult necesara in Romania! Este bulgarele ce se va rostogoli si va declansa un val de schimbari extrem de benefice si necesare țării noastre!

Te rog, ajută-mă să strâng 200.000 de semnături pentru a fi băgați în seamă și a se lua cu adevărat în considerare înființarea Poliției Animalelor și a Naturii!

În prezent lucrez la Legea Pentru Protecția Animalelor și a Naturii iar dacă până la finalizarea sa avem semnăturile, legea poate fi direct propusă în Parlament!  Haideți să transformăm România într-o țară precum frumusețea-i o merită!

Motto-ul meu?

ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE!