Petitie Impotriva Relocarii Colegiului Tehnic De Marina Alexandru Ioan Cuza Constanta

Dupa cum s-a scris in presa, in locul liceului nostru va functiona din toamna un liceu militar. Drept pentru care, noi vom fi mutati intr-o alta locatie pe care inca nu o cunoastem oficial, dar se pare ca va fi la periferia orasului, intr-o zona rau famata si, de asemenea, mult mai mica, fara multe sali, dotari, laboratoare. Acesta situatia, va duce cu siguranta la reducerea numarului de elevi, din cauza amplasarii greu accesibil, astfel incat, acest liceu cu traditie si profil cautat, cu rezultate bune, se va autodesfiinta.

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Murat Eren. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.