Petitie Impotriva Purtarii Mastilor Obligatorii!

Efectele Nocive A Mastilor De Protectie!

Procesul natural si normal al respiratiei, se intampla cand inspiram oxigen in plamani. Cand expiram insa, se produce dioxid de carbon (CO2).

Chiar si la scurt timp dupa purtarea mastilor, vom fi nevoiti sa inspiram dioxid de carbon in plamani, acesta slabind tot sistemul respirator, care va fi susceptibil diferitelor tipuri de virusi. Acest proces se numeste Hipercapnie.

Prin acest proces, dioxidul de carbon ajunge in sange, slabind totodata intregul sistem imunitar. Hipercapnia, declanseaza un reflex, care creste respiratia si accesul la oxigen. In lipsa acestui reflex, sistemul imunitar va fi slabit considerabil, iar plamanii nu vor putea sa faca fata diferitelor boli infectioase.

Totodata, datorita purtarii mastilor va creste considerabil numarul bolilor pulmonare, sau alte afectiuni al sistemului respirator. Simptomele acestui proces se manifesta prin:

1. Stari de confuzie.

2. Depresie sau paranoia, senzatii de frica.

3. Hiperventilatie sau respiratie excesiva.

4. Batai ale inimii neregulate si aritmie.

5. Pierderea cunostiintei, tremuraturi  musculare.

6. Transpiratie excesiva.

7. Migrene.

8. Reducerea sistemului auditiv.

9. Reducerea vederii optimale.

10. Hipotensiune arteriala.

Dupa cum vedeti, efectele secundare a purtarii mastilor sunt numeroase, mai ales in calduri de 30 sau chiar 40 de grade, si nu exista nici o garantie dovedita stiintific, ca aceste masti v-ar proteja de virusi.

Chiar dimpotriva comunitatea de medici, recomanda purtarea mastilor doar de catre personalul medical, si in nici un caz persoanelor sanatoase! Daca tineti dintr-adevar la sanatatea dumneavoastra, si doriti sa va intariti sistemul imunitar, purtarea mastilor nu este deloc o optiune!

Haideti sa semnam aceasta petitie pentru immunizare si nu pentru slabirea sistemului imunitar!

Mezei József Tibor    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Mezei József Tibor să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.