Petitie impotriva organizarii Pride week Oradea in luna August 2023

Asociatia Sfanta Treime Oradea impreuna cu toti credinciosii din zona solicitam anularea evenimentului Pride week din Oradea organizat in prima parte a lunii august 2023, intrucat aceasta manifestare de tip Pride contravine valorilor noastre morale si crestine. Comunitatile crestine din Oradea se bazeaza pe principii conservatoare, traind dupa invataturile Scripturii si prin respectarea Codului Civil ,,familia fiind definita ca fiind formata dintr-un barbat si o femeie”. Solicitam anularea evenimentului intrucat dorim in continuare transmiterea catre urmasii nostri a unei invataturi si comportament bazate pe Sfanta Scriptura si sustinut cu devotament de bisericile crestine din zona. Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile!


Asociatia Sfanta Treime Oradea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Asociatia Sfanta Treime Oradea va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 1000 de persoane.

Aflați mai multe informații...