Petitie impotriva organizarii Pride week Oradea in luna August 2023

Asociatia Sfanta Treime Oradea impreuna cu toti credinciosii din zona solicitam anularea evenimentului Pride week din Oradea organizat in prima parte a lunii august 2023, intrucat aceasta manifestare de tip Pride contravine valorilor noastre morale si crestine. Comunitatile crestine din Oradea se bazeaza pe principii conservatoare, traind dupa invataturile Scripturii si prin respectarea Codului Civil ,,familia fiind definita ca fiind formata dintr-un barbat si o femeie”. Solicitam anularea evenimentului intrucat dorim in continuare transmiterea catre urmasii nostri a unei invataturi si comportament bazate pe Sfanta Scriptura si sustinut cu devotament de bisericile crestine din zona. Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile!

Asociatia Sfanta Treime Oradea    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia Sfanta Treime Oradea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.