Petitie ”Fara demnitari si functionari de etnie româna in functii publice”

Pentru a evita riscul infiorator ca mandra noastra idiocratie mitoman-cleptocratic-neosecuristica (care-i România actualului regim) sa devina in acest mileniu o rusinoasa democratie civilizata si prospera, si avand in vedere si luând in consideratie ca numai datorita unor cetateni români de etnii conlocuitoare, adevarate genii de neinlocuit, patrunse pana in ultima secventa de ADN de cel mai ferbinte patriotism, ”faruri luminoase” ale poporului nostru precum providentialii Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Raed Arafat , Eduard Hellvig etc, tara noastra a reusit extraordinara performanta de a ocupa insistent primul loc in toate topurile UE referitoare la saracie, analfabetism functional, mortalitate infantila, infastructura transport, poluare, coruptie in toate domeniile (Educatie, Cultura, Sanatate, Politica, Politie, Justitie, etc), lichelism politic, jigodism politicianist, etc., deci, avand in vedere toate astea,  propun ca incepand de acum, si pururea si-n vecii vecilor, in absolut toate demnitatile si functiile publice decizionale sa fie plantati numai cetateni români din etniile conlocuitoare, asta intru propasirea mandrei noastre patrii spre cele mai inalte culmi ale unui dezastru national atotcurpinzator si ale unei diperări generale eterne..! In caz ca genialii cetatenii români din etnii conlocuitoare nu vor ajunge pentru toate demnitatile si functiile publice, propun aducerea pe spezele contribuabililor 100% români (a se verifica arborele lor genealogic pana la Adam si Eva) din sectorul privat al impetuoasei noastre economii falimentare (a se verifica arborele lor genealogic pana la Adam si Eva), precum si instalarea gratuita in hoteluri de 5 stele in paralel cu naturalizarea in maxim doua ore a unor cetateni straini adusi din statele in care IQ-ul mediu al populatiei si calitatea vietii vor fi cu siguranta mai mari ca in Romania, state precum Afganistan, Bangladeh, Burundi, etc.
Asa sa ne ajute Dumnezeii din staff-ul de la Bruxelles, sfintii din sinodul globalismului neomarxist-progresist si ingerii ocrotitori ai multinationalelor..!
Aleluia, Au revoir si Auf Wiedersehen!

Vanatorul/d.c.    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Vanatorul/d.c. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.