Petitie curatare albia minora rau Dambovita pe segmentul Moara Noua - Lunguletu DB

Catre: Directia de Gospodarire a Apelor Dambovita, Administratiei Bazinale de apa Arges Vedea Pitesti , Administratia Nationala Apele Romane

Stimați/e Domni/Doamne

Traseul Moara Nouă – Lungulețu, judetul Dâmbovița, parcurs cu caiacele în albia minoră a râului Dâmbovița, aflată în administrarea dvs. este deosebit de pitoresc, oferind o varietate de atracții naturale (natură sălbatică, învolburări, praguri repezi, viraje strânse etc.) și prezentând un potențial turistic deosebit.

Însă obstacolele întâlnite fac, pe alocuri, navigarea foarte dificilă: sunt cel puțin șapte-opt locuri în care există copaci prăbușiți în albia râului, crengi mari care atârnă la mică distanță de suprafața apei etc. Îndepărtarea acestor obstacole ar duce la crearea unui traseu turistic foarte atractiv, dar ar ajuta și la igienizarea albiei, deoarece aceste obstacole tind să înmagazineze diferite deșeuri aduse de apă.

Prin urmare, vă rugăm să dați curs solicitării noastre de a curata albia minoră a râului în arealul descris mai sus, iar comunitatea noastră, a iubitorilor de caiace, vă poate sprijini cu voluntari și cu caiace pentru transportul personalului și a uneltelor necesare pentru această operațiune pentru ca adancimea apei nu permite navigarea cu barci sau cu salupe.

În speranța unui răspuns favorabil, vă asigurăm de întreaga noastră considerație,

WhatsApp_Image_2023-09-24_at_19.42_.18_.jpeg


Narcis Costache    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Narcis Costache să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...