Petitie catre Primaria Timisoara pentru accelerarea lucrarilor la podul inspre Sacalaz, cerem sa se lucreze si noaptea


Catre Primaria Timisoara,

Prin aceasta petitie cerem Primariei Timisoara sa ia legatura cu echipele de muncitori ce lucreaza la podul inspre Sacalaz, sa ACCELEREZE lucrarile, pentru a reduce timpul prevazut in contract, (pana la sfarsitul lunii) de la 3 saptamani la O SAPTAMANA!

Aceasta petitie este necesara, dupa spusele celor de la Primaria Timisoara,unde am fost azi, ca sa se faca presiune pe firma executanta a lucrarilor.

In momentul de fata, nu exista un panou de inceperea lucrarilor si nici de terminarea lor;

Ne intrebam de ce nu se puteau face aceste lucrari in vacanta scolara;

Cerem ca muncitorii de pe santier SA LUCREZE daca tot se blocheaza acest pod, sa fie cu folos- in momentul de fata majoritatea oamenilor ce trec cu masina pe pod,vad  acesti muncitori STAND cu mainile in buzunar;

Cerem sa se lucreze si noaptea;

Cerem Primariei sa verifice daca acesti muncitori au TOATE PIESELE de schimb deja comandate, deoarece din cate am inteles, nu se stie daca au necesarul pentru finalizarea lucrarii.

 

Asteptam urgent o clarificare oficiala a problemei, si responsabilizarea gasitii unei solutii (chiar suplimentarea echipelor existente) deoarece acest drum este singurul ce deserveste Sacalaz, Beregsau Mare si Mic, Carpinis, punctul de vama de la Jombolia si multe altele!

 

Impreuna, vom reusi!

Semnez, ca sunt de accord

Multumesc, Silvia Terziu

 

 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Silvia T. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook