Petitie ca scolile sa nu se deschida anul acesta scolar fizic pentru elevii care nu sunt in ani terminali (judetul Brasov)

Dupa cum bine stiti anul acesta nu a fost unul ,,normal” privit din orice punct de vedere . Dupa atata timp de stat acasa cu scoala online romaneasca pentru ca ce am facut nu a fost scoala online a fost in mare parte timp irosit si pentru elevi cat si pentru profesori , dupa ce ca nici o decizie care ne reflecta nu a fost luata de noi , inclusiv vacanta de o luna , bataia de joc de la inceputul anului scolar in care mergeam fizic impartiti pe grupe ( unii dintre noi -inclusiv eu- n-am fost nici macar 2 saptamani complete) dupa ce statul roman si-a dovedit incompetenta (din nou)si si-a batut joc de aproape 2 ani scolari cred ca avem dreptul sa ne opunem deciziei de a redeschide scoliile fizic anul acesta.

Prin semnătura mea, autorizez Anonim să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.