Pețite pentru SIGURANȚA noastră pe DRUMUL de ACASĂ!

Dragi locuitori ai comunității noastre,

Suntem cu toții preocupați de siguranța noastră și a familiilor noastre. Cu toate acestea, am observat cu îngrijorare că pe drumul dintre casele noastre se circulă cu viteză excesivă, punând în pericol viața noastră și a celor dragi. Acest lucru nu numai că afectează calitatea vieții noastre, ci poate duce și la accidente grave.

Din acest motiv, vă solicităm sprijinul și semnătura dumneavoastră pentru o inițiativă importantă. Dorim să cerem autorităților competente să permită instalarea de limitatoare de viteză pe acest drum. Aceste dispozitive vor ajuta la reducerea vitezei de deplasare și, implicit, la creșterea siguranței noastre pe drumul de acasă.

Semnând această petiție, ne unim forțele pentru a aduce atenția asupra acestei probleme serioase și pentru a demonstra că comunitatea noastră este unită în dorința de a ne proteja și de a face acest drum mai sigur pentru toți locuitorii. Cu cât adunăm mai multe semnături, cu atât mai mari vor fi șansele de a obține aprobarea pentru această măsură vitală de siguranță.

Vă rugăm să semnați această petiție și să o distribuiți celor din jurul dumneavoastră. Cu sprijinul nostru colectiv, putem contribui la transformarea acestui drum într-un loc mai sigur și mai prietenos pentru toată comunitatea noastră. Siguranța noastră contează!

Vă mulțumim pentru susținere!


Simeny Antonia Maria    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Simeny Antonia Maria să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...